Intake
Voordat we starten met de eerste behandeling nemen we het intakeformulier samen door. Het formulier is eerder aan je opgestuurd en kan thuis (of eventueel samen tijdens de eerste afspraak) worden ingevuld. 

Plakelektroden
Tijdens de behandeling krijg je op bepaalde plaatsen op het lichaam vier elektroden 'opgeplakt’ die een lichaamseigen signaal afgeven. Dit signaal wordt door de aangedane plek gevoerd, waardoor er lokaal extra gewerkt wordt aan herstel. Je voelt hier niets van, hooguit een lichte tinteling. De elektroden worden, indien mogelijk, onder de kleding op de huid geplakt. 

dsc 7980 2Behandelingsduur
Afhankelijk van het soort klachten, verminderen of verdwijnen deze na gemiddeld zes behandelingen. In eerste instantie plannen we drie behandelingen, waarna we het resultaat bespreken en beoordelen of nog meer consulten gewenst zijn. Soms treedt na één behandeling al verandering van de klachten op. Het te bereiken effect en het aantal behandelingen hangt onder andere af van de aard van de klacht (acuut of chronisch) en hoe u op de therapie reageert. Bij chronische klachten kan het zijn dat regelmatige 'onderhouds' behandelingen nodig zijn. Het is sowieso verstandig om met regelmaat een onderhoudsbehandeling in te plannen.

Wat wordt er van je verwacht
Het is belangrijk dat je anderhalf tot twee liter water per dag drinkt om de afvalstoffen af te voeren.

Hoe lang duurt een behandeling
De duur van het intakegesprek en de eerste behandeling is circa 60 minuten.
Een (vervolg)behandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Tijdens de behandeling zal je niet langer dan 32 minuten zijn aangesloten aan het APS apparaat.

Huur APS apparaat
Er is een mogelijkheid om een APS apparaat te huren. In geval van bijvoorbeeld een chronische aandoening kun je zelf thuis uw behandeling uitvoeren. Ik maak dan een persoonlijk behandelplan. Voor meer informatie hierover kun je contact met me opnemen.