eye 1132531 1280

Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van stress? Een negatief zelfbeeld? Angsten? Neerslachtigheid of ben je gevoelsmatig uit balans? Loop je vast in jezelf, relaties of in wat je doet? Dan is Mind Eye Power (MEP) iets voor jou. 

Mind Eye Power is een effectieve methode die op een milde en eenvoudige manier stress en mentale en emotionele blokkades aanpakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan angst, belemmerende overtuigingen en onverwerkte emoties. Met MEP worden de onderliggende factoren van datgene waar je mee zit opgespoord, verhelderd en veranderd. Oude pijnlijke ervaringen en angsten worden verwerkt en je maakt de weg vrij voor nieuwe mogelijkheden. Je kijkt als het ware met andere ogen. 

Hoe werkt het?
We werken met specifieke oogbewegingen, adem en de juiste mindset wat leidt tot een positieve en diepgaande verandering. Op deze manier kun je oude houvasten en patronen loslaten. Verbinding tussen hoofd, hart en buik in combinatie met de oogbewegingen geeft toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen. Er wordt niet alleen een probleem opgelost, je krijgt ook vernieuwende inzichten, meer balans en een nieuw perspectief. Met andere woorden: brein, lichaam en geest worden in balans gebracht.

Met MEP merk je al snel effect. De emotionele lading is aan het eind van de eerste sessie vaak al afgenomen of zelfs verdwenen. De ervaring is dat 1 á 2 sessies vaak al voldoende zijn om een thema aan te pakken.


Recensies:
(met toestemming geplaatst)

* Sinds een jaar had ik last van een hardnekkige klacht in mijn nek/achterhoofd gebied. Een klacht waarbij het steeds nodig was om spanning ‘te ontladen ‘. Dat ontladen ging gepaard met een steeds terugkerende beweging waar ik niet goed van werd. Mijn klacht had zich ontwikkeld tot een soort tik. Ik werd er een soort van wanhopig van. Na precies 1 behandeling ben ik na een jaar 100% verlost van mijn klacht en ben daar zielsgelukkig mee!
- Anoniem -

* Een sessie met iemand die veel stress ervoer alleen al bij de gedachte aan haar vorige werklocatie. Het bezorgde haar klachten als een dichte keel, zwaar gevoel op de borst, vervelend gevoel in haar buik etc. Na een half uur samen hieraan te hebben 'gewerkt' was de spanningscore verlaagd van tien naar nul. Vandaag (een week later) ontving ik een berichtje van haar; "Wow.. met dank aan de mooie MEP sessie ging ik vandaag huppelend in een rood jasje door het gebouw van mijn oude werkgever. Daar waar ik zoveel jaren een knoop in mijn maag heb gevoeld, was het vandaag helemaal kalm en rustig. Super mooie gesprekken gevoerd en huppelend en energiek de deur weer uit! Dankbaar!.
- Annemijn Kramer, van Coach- en trainingspraktijk Rust in je brein -

* Ik wilde af van de druk die ik ervaarde als ik dacht aan een bepaalde gebeurtenis. Een voorval waar ik niet mee om kon gaan en waar ik steeds mee geconfronteerd werd. De druk uitte zich in de vorm van hoofdpijn, druk op mijn borst en druk in mijn hoofd. Tijdens de sessie voelde ik het al zakken en na de sessie kon ik eindelijk de situatie met andere ogen zien, veel milder. Ik kan er nu veel beter mee om gaan en voel meer rust in het algemeen. En als het op bepaalde momenten nodig is, kan ik met een oefening weer de rust vinden. Het gaat goed en ik ben hier heel erg blij mee.
- Vrouw, 73 jaar -

* Ik slaap weer! Ik had al bijna 1 jaar problemen met inslapen, lag om de dag wakker tot half 5 en zat uren beneden omdat ik niet meer kon liggen van de pijn in mijn heupen of nek. Ik had ook van alles geprobeerd zoals rustgevende muziek, lezen, rustgevende thee en druppels die goed waren om in te slapen, niks hielp. Miriam behandelde mij al voor mijn rugproblemen en vertelde mij over een nieuwe methode. Ze gaf me een foldertje mee, thuis heb ik het gelezen en toen ik weer midden in de nacht beneden zat heb ik Miriam een mail gestuurd met de vraag of ze mij wilde helpen met mijn slaapproblemen. Het was een emotionele behandeling en we hebben dingen naar boven gehaald die pijnlijk maar goed waren dat ze ter spraken kwamen. Ik kreeg een ademhalingsoefening mee en die doe ik 3 x per dag 5 minuten. Na 2 nachten sliep ik zomaar 4 nachten achter elkaar meteen in. Ik was verbaast en na nog eens 4 dagen achter elkaar gewoon inslapen is het nu een natuurlijk proces. Ik ga naar bed, doe mijn ademhalingsoefening en slaap binnen ongeveer 5 minuten. Ik slaap nu al bijna een maand elke avond gewoon in. Ik ben zo blij en voel me ook veel fitter overdag.
- Vrouw, 58 jaar -

* Al jaren had ik last van terugkerende pijn achter mijn longen en schouderpartij. Niet altijd even pijnlijk, maar kwam bij tijde hevig opzetten.
Vandaar dat het foldertje bij Miriam in de wachtkamer over MEP (Mind Eye Power) mij meteen al triggerde, omdat er sprake is van een soort van ‘reset’ en nieuwe verbindingen aanmaken die invloed hebben op lichamelijk, emotioneel, mentaal en relationeel vlak. Ik geloof nl heel erg dat alles met elkaar samenhangt dus raakten deze woorden ook diep in mij. Samen gingen wij terug naar het moment (waarvan ik dacht dat deze pijn wel eens vandaan zou kunnen komen). Bij mij was dat een moment op zolder…terug (in gedachte) bij dat moment zat ik nu tegenover Miriam, ongeveer 1,5 meter en deed zij bewegingen voor met haar arm (hand-vinger) die ik met mijn ogen moest volgen. Ook mbv mijn ademhaling werd dit versterkt.
Een poosje intens met je ogen volgen voelde voor mij best een beetje vermoeiend…ook heel erg emotioneel en bevrijdend. Na een poos dat gedaan te hebben nodigde Miriam mij uit weer eens naar ‘het moment’ terug te gaan en het mooie was dat ik mij toen niet IN de situatie bevond, maar als toeschouwer bij de deur. Dat maakte een intens verschil. Ik voelde echt dat er ‘iets' verschoven was, mijn situatie kon ik met nieuwe ogen, vanuit een ander perspectief voelen en zien.
Miriam hielp me ‘mijn hogere Zelf’ te voelen, te raadplegen en er kwamen hele helpende inzichten (helpende zinnen) naar boven, specifiek voor en door mij heen ontstaan.
Die heb ik thuis nog zeker een week herhaald, de krachtige mantra's, in combinatie met de ademhaling en oogbeweging volgend, kan ik nu voelen dat MEP mij heeft geholpen van trauma naar heling… Soms is het dus aangenaam een M.E.P. te krijgen.
- Annemie -

* Een bijzondere ervaring omdat ik niet goed wist wat te verwachten. Ik kwam met een duidelijke intentie en voelde me ook comfortabel genoeg om deze te delen met Miriam, dat was niet makkelijk voor me omdat er best wat schaamte op zat. Een mooie behandeling met flink wat emoties als gevolg. Ik heb die week erna alles laten gebeuren en losgelaten en daarna nog even gebeld met Miriam om mijn week te bespreken. Echt een aanrader als je vast zit in een patroon of bijvoorbeeld met gedachtes loopt die niet helpend zijn. Zeker aan te bevelen..
- Marieke -

 

 

Ogen, de spiegels van de ziel