In deze workshop gaan we in twee dagdelen op een vernieuwende manier kennismaken en contact maken met ons lichaam en de pijnplekken die er zitten.

Pijnklachten en emoties kun je zien als vastzittende, opgehoopte energie die we door middel van creativiteit, bewustwording, meditatie en lichaamswerk weer in beweging kunnen brengen. En dat zijn ook precies de werkvormen waar we in deze workshop ‘Heel' je lijf mee aan de slag gaan.

Je gaat ervaren hoe je de energie kan voelen en kan laten stromen door middel van o.a. fysieke oefeningen in tweetallen en creatieve opdrachten. Anders dan wat je gewend bent, of zelfs buiten je comfort zone, maar heel bevorderlijk voor verandering en herstel.

Holistisch
We gaan uit van een holistische benadering. Dat wil zeggen, we zijn bezig op de volgende vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel/energetisch en spiritueel. Door het contact in de groep kunnen we van elkaar leren en je leert om bij jezelf te blijven in dat contact.

Lichaamswerk
Door lichaamsgerichte oefeningen word je je gewaar wat jouw lichaam jou te vertellen heeft. We gaan samen onderzoeken waar de spanning in je lijf zit en wat je kunt doen om deze te verzachten. We werken in tweetallen en met de hele groep.

Creativiteit
We gaan op uiteenlopende creatieve manieren in beeld brengen wat er in ons omgaat. Niet denken, maar voelen en creëren en het mooie is dat je er helemaal niet artistiek voor hoeft te zijn.

Data en kosten:
De workshop bestaat uit twee zaterdagochtenden van 9.30 uur tot 12.30 uur.
We werken in kleine groepen (max. 8 personen) om zo voldoende aandacht te hebben voor elkaar.

Vervolgochtenden
Na deze workshop is er de mogelijkheid om mee te doen aan vervolgochtenden. Deze borduren verder op de basisworkshop met iedere keer een ander thema.

Locatie:
We beschikken over een mooie, fijne ruimte met veel privacy en van alle gemakken voorzien.
Adres: Heuvel 1, Lieshout

Aanmelden:
Nieuwe data begin 2024. Ben je enthousiast en wil je je aanmelden of heb je nog vragen, laat het me dan weten via email, appje of telefonisch. Ook als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwe data stuur me dan even een email.

Je bent van harte welkom!

Warme groet,
Miriam

 

Reacties van vorige deelnemers:

"Wat een cadeautje voor mezelf, met een hele fijne warme begeleiding door Miriam ben ik aangenaam verrast door de twee heerlijke ochtenden bij de workshop ‘Heel’ je lijf. Op een hele fijne veilige manier ben ik met 4 andere vrouwen ervaringen rijker👌🏻. Het is heel leuk, afwisselend en laagdrempelig. Zeker een aanrader!!". Juliette 

"Hele fijne workshop, heeft me meer in mijn gevoel en bij mezelf gebracht. Ben me bewuster dat ook de worstel-processen er gewoon mogen zijn. Fijne oefeningen met de groep en leuke extraatjes die ik niet verwacht had. Miriam geeft deze workshop heel ontspannen en zorgt voor een veilige groepssetting". Wieneke

"Ik vond de bijeenkomsten creatief, ontspannend, inspirerend en verhelderend! Leuk om bezig te zijn met je mindset, je emoties en je lichaam en het effect op elkaar! Een kadootje voor jezelf!". Anoniem

"Ik heb genoten en veel geleerd van de workshop 'Heel' je lijf. Miriam geeft deze op een hele fijne en respectvolle manier. Ik heb hele lieve en mooie mensen leren kennen, en je leert veel van elkaar. Hopelijk krijgt deze workshop een vervolg". Lisette

"Ik vond deze 2 ochtenden heel interessant waar je ook met 2 voetjes op de grond komt staan (aarden). Door dit samenzijn met anderen gaan ook je ogen openstaan dat 't ook anders kan, blij, verdrietig, loslatend, gezellig….
Het is nooit verkeerd om 'n workshop als deze bij te wonen en ik raad 't iedereen aan, er gebeurt wat met je. Lieve groetjes van mij". Ellen v Bommel

"Ik vond de workshops leuk, interessant, fijn, verhelderend, goed ...... Dus graag tot een volgende keer". Yvonne

"Ik vind de ochtenden heel fijn om bij te zijn ook al heb ik de thuisopdrachten niet gemaakt, ik blijf zo wel nadenken over hoe ik met situaties omga. Heel nieuw om vooral aan mezelf te denken😉". Sjoukje