Menu

Facebook
Ervaringen
"Het werkt echt!"
Zoeken

Dat voeding belangrijk is, weten we al eeuwen. Zoals Hipocrates al zei: 'Laat uw voeding u medicijn zijn en uw medicijn uw voeding'. 

Naar aanleiding van uw klachten gaan we kijken of er op het gebied van voeding wat aangepast kan worden. Wellicht zijn er tekorten die tijdelijk aangevuld moeten worden. Dit kan door middel van voedingssupplementen, afgestemd op uw persoonlijke situtatie. Ik wil u graag bewust maken van wat u eet en waar u op kunt letten om uw lichaam te ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vermijden van schadelijke E-nummers en andere toevoegingen en het zelf bereiden van voeding zonder pakjes en kant-en-klaar sauzen.

Wist u dat huidklachten te maken kunnen hebben met uw darmen? Wist u dat het gebruik van melkproducten pijnklachten kan geven? Wist u dat langdurige stress en een tekort aan voedingsstoffen gevolgen kan hebben voor ons afweerstysteem en onze hormonale cyclus? 

Belangrijk bij alle vormen van behandelen is dat eventuele tekorten (tijdelijk) worden aangevuld, gezonde voeding wordt genomen en afvalstoffen worden afgevoerd. Zo komen wij mensen zowel lichamelijk, psychisch als emotioneel weer in evenwicht.

Met de juiste instelling en de bereidheid om, indien nodig, (tijdelijk) de voeding wat aan te passen of aan te vullen met supplementen, kunt u zelf ook een bijdrage leveren aan een gezond en pijnvrij leven.